Reppetoppen

Godhavn Utbygging har regulert området Steinhaugen på Reppe. Området er på ca 40 mål og har en god beliggenhet vis av vis gamle ridesenteret på Reppe. Området er meget solrikt og har utsikt over store deler av Trondheim øst, samt fjorden og «Fosenalpene». Her planlegges det boliger som er tilpasset både nyetablerte, barnefamilien og seniorsegmentet. Ca. 240 boliger er under planlegging og da i form av leiligheter og rekkehus. I tillegg planlegges det barnehage i området. Her har du nærhet både til buss og by samt at du har marka i umiddelbar nærhet.

2. og 3. byggetrinn er nå for salg: www.reppetoppen.no

Reppetoppen byggetrinn 3

Byggetrinn 3 består av 21 rekkehus med innholdsrike og gode planløsninger over 2 etasjer. Det bygges 2 ulike størrelser, 119 m2 og 108 m2 BRA. Alle rekkehus har terrasser mot både øst og vest med egen hage. Uavhengig av beliggenhet vil alle hus få en fin plassering ift. sol og utsikt.

Byggetrinn 3 er for salg ved Eiendomsmegler1 / Katrine Brekke Borren, Telefon: 916 65 104.

Du finner ytterligere informasjon om boligene og tilgjengelighet på www.reppetoppen.no.

Reppetoppen byggetrinn 2

Vi er i gang med oppføring av 51 leiligheter og 6 rekkehus etter at prosjektet ble lagt ut for salg i juni 2017. Prosjektet er godt mottatt i markedet og flesteparten av de 51 leilighetene er solgt. Men prosjektet har fortsatt noen gode leiligheter å tilby fra 2 roms (44 m2) til 4 roms (110 m2) med fantastisk utsyn over Trondhjemsfjorden. Fremdriften er planlagt med ferdigstillese og innflytting i perioden januar til april 2019.

Vurderer dere en enklere hverdag med parkeringskjeller (fortsatt mulighet for 2 biler til noen leiligheter) – heis – ingen snømåkking, så anbefales dere å ta kontakt med meglere hos Emn1 før dere tar endelig beslutning på ny bolig!

P.S. det er overraskende kort reisetid til Trondheim sentrum eller Værnes.

For ytterligere informasjon om prosjektet og salgsstatus:  www.reppetoppen.no

Reppetoppen byggetrinn 1

Byggetrinn 1 er ferdigstilt høsten 2017 og består av 15 rekkehus og 12 leiligheter. I byggetrinnet er det oppført to ulike rekkehustyper på henholdsvis 109 m2 og 104 m2 BRA. Leilighetsbygget inneholder 8 stk 2 roms-leiligheter på 53-54 m2BRA og 4 stk 3 roms-leiligheter på 84 m2 BRA. Underliggende parkeringskjeller med 24 p-plasser. Det er tilrettelagt for elbil-lading. Alle enheter har uteplass både mot øst og vest.

Alle enheter er utsolgt.